Product Information: WinGP Unity SystemPilot: Software zum umfassenden Steuern von GPC-Anlagen
PSS bietet mit dem neuen WinGPC Unity SystemPilot die Möglichkeit, zentral an einer Stelle die komplette Steuerung von GPC-Systemen vorzunehmen.
Language
Publication Number
20131
Publication Type
Product information
Year
2006
Publication date
07.07.2006
GPC1200 - Neue Wege in der GPC
Was ist das Besondere an einem GPC-System von PSS? In diesem Dokument haben wir die Antworten auf die bei der Analytica 2006 meistgestellten Fragen.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30146
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2006
Publication date
30.06.2006
Issue
2
Einrichten des WinGPC Unity SystemPilot
Um das neue Software Modul SystemPilot zu nutzen, müssen nur wenige Anpassungen vorgenommen werden. Die Hard- und Softwarevorausetzungen beschreibt dieses Dokument.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30147
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2006
Publication date
30.06.2006
Issue
2
Prioritätsproben in Sequenz einfügen
Wenn eilige Proben untersucht werden müssen, ist es sehr nützlich, wenn diese in eine laufende Sequenz ohne Unterbrechung der anderen Arbeiten eingefügt werden können. Wie schnell und einfach das in...
lockSign in for download
Language
Publication Number
30148
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2006
Publication date
30.06.2006
Issue
2
Injektionen ohne Aufwand wiederholen
Wenn Injektionen wiederholt werden müssen, ist es wichtig dass dies ohne großen Mehraufwand am Gerät und in der Software erfolgt. Wie das schnell und einfach in der WinGPC Unity bzw. in der WinGPC...
lockSign in for download
Language
Publication Number
30149
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2006
Publication date
30.06.2006
Issue
2
New Pathways in GPC/SEC
Increasing demands and changing lab conditions require the development of flexible and convenient solutions. PSS has worked on several projects during the last years, see a summary with the results.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30150
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2006
Publication date
30.06.2006
Issue
2
3 Step Installation of the Unity SystemPilot
The WinGPC Unity software module SystemPilot allows the control of HP/Agilent 1100 and 1200 systems and gives direct access to all system components in WinGPC Unity's method window.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30151
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2006
Publication date
30.06.2006
Issue
2
Adding priority samples in WinGPC/ WinGPC with SystemPilot
WinGPC Unity offers flexibility to add urgent samples to already running sequences, with and without instrument control.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30152
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2006
Publication date
30.06.2006
Issue
2
Repeat Injection with Less Efford
This tip explains the quick and easy set up of repeat injections in the WinGPC sample editor and in the SystemPilot sequence manager.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30153
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2006
Publication date
30.06.2006
Issue
2
PSS Streamliner 1/2006: New Pathways in GPC/SEC
Topics: - New Pathways in GPC/SEC - New solutions for GPC/SEC - 20th PSS Anniversary 2005 - Premium GPC/SEC Services - Characterization of Food Biopolymers by GPC