Neue Möglichkeiten mit neuartigen Mehrwinkellichtstreudetektoren
Es werden folgende Fragen behandelt: a) Welche Ergebnisse liefert Gelpermeationschromatographie (GPC) ? b) Welche Ergebnisse liefert Lichtstreuung (LS) an Polymeren? c) GPC gekoppelt mit...
lockSign in for download
Language
Publication Number
20124
Publication Type
Lecture
Source
INCOM
Year
2003
Publication date
24.04.2003
Author
D. Held, P. Kilz, G. Reinhold
PSS Ticker 1/2003: Im Blickpunkt: GPC Kompetenz
Inhalt: - Lichtstreuung - das Non-Plus-Ultra in der GPC? - Lichtstreusoftware für alle Fälle - Präzise dn/dc-Bestimmung - Säulen für die wässrige GPC
Language
Publication Number
20239
Publication Type
Company Newsletter
Source
PSS Ticker
Year
2003
Publication date
18.04.2003
Issue
1
Probensuche
WinGPC speichert und verwaltet alle Proben automatisch in einer Datenbank. Das ermöglicht eine komfortable Probensuche, auch wenn nur wenig Information zur gesuchten Probe vorhanden sind.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30064
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2003
Publication date
14.04.2003
Issue
2
Schnelle Auswertung
Für WinGPC 6: Die schnelle Auswertung erlaubt das automatische Setzen von Basislinie und Integrationsgrenzen für alle folgenden Injekts des Logins. Für Unity: vgl. Appl. #25
lockSign in for download
Language
Publication Number
30073
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2003
Publication date
14.04.2003
Issue
2
Kalibriersymbole
Farbe und Symbol der angezeigten Kalibrierpunkte können Sie selbst festlegen.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30074
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2003
Publication date
14.04.2003
Issue
2
negative Signale
Negative Signale können direkt erfasst und ausgewertet werden ohne die Polarität am Detektor selbst ändern zu müssen.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30075
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2003
Publication date
14.04.2003
Issue
3
search samples
See how the powerful PSS WinGPC database supports efficient sample and chromatogram handling.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30099
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2003
Publication date
14.04.2003
Issue
2
quick analysis WinGPC6
For WinGPC 6: WinGPC offers different options for fast data processing beyond automated analysis. This paper discusses the options and which way to go. For WinGPC Unity: see application #25
lockSign in for download
Language
Publication Number
30109
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2003
Publication date
14.04.2003
Issue
2
individual calibration settings
WinGPC allows to define the appearance of calibration curves according to individual settings, which can be saved in user profiles. This document discusses how to do it and when it might be useful.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30110
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2003
Publication date
14.04.2003
Issue
2
WinGPC application data base
Get the latest application support for maximum efficiency in your lab on the PSS Software Support Pages and become a member of the PSS NetCommunity.