High pressure stable SEC phases for high-resolution oligosaccharide analysis
High-resolution gel permeation chromatography (GPC) analysis methods have been developed for oligosaccharides. Some of the very high resolving GPC materials in this special field, however, have flow...
Language
Publication Number
20152
Publication Type
Published Paper
Year
2002
Publication date
13.07.2002
Issue
6
Author
C. Dauwe, G. Reinhold
structure determination
Determine the structure of your polymer or investigate branching using molar mass sensitive detectors.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30053
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2002
Publication date
11.06.2002
Issue
2
WinGPC Server
Control your GPC instruments from every PC in the network.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30054
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2002
Publication date
11.06.2002
Issue
2
multiple overlay
Use the multiple overlay function to document the influence of internal standard correction or different calibration curve fit functions.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30055
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2002
Publication date
11.06.2002
Issue
2
on-line viscometer validation
Validate your on-line viscometer by using WinGPCs calculated universal calibration curve.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30056
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2002
Publication date
11.06.2002
Issue
2
WINGPC Server
Verwalten Sie Ihre GPC-Anlagen mit dem WinGPC Server: Zur Datenerfassung über alle Laborgrenzen hinweg mit integrierter Zugriffskontrolle.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30057
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2002
Publication date
11.06.2002
Issue
2
Strukturbestimmung
Untersuchen Sie die Struktur Ihrer Polymere und Verzweigungen mit GPC gekoppelt mit molmassensensitiven Detektoren.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30058
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2002
Publication date
11.06.2002
Issue
2
Mehrfachüberlagerung
Dokumentieren Sie den Einfluß unterschiedlicher Kalibrierkurven oder der internen Standard-Korrektur ohne Zusatzmessungen, einfach durch Mehrfachüberlagerung.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30059
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2002
Publication date
11.06.2002
Issue
2
Viskosimetervalidierung
Validieren Sie Ihr Viskosimeter mit Hilfe einer theoretischen universellen Kalibrierkurve in WinGPC.
lockSign in for download
Language
Publication Number
30060
Publication Type
WinGPC Application
Source
PSS WinGPC Newsletter
Year
2002
Publication date
11.06.2002
Issue
2
Softwarelösungen für die GPC-Analytik
PSS WinGPC unterstützt den Anwender in allen Phasen der Analyse einer Probe. Durch die zugrundeliegende Datenbank wird eine Flexibilität erreicht, die die Probenverwaltung stark vereinfacht....